Klubbens julemiddag på vårt kjære Engebret Cafe

20. november 2017 kl. 20:15 - 21:15

Kjære Rotarianer i ATHENÆUM ROTARY KLUBB med følge
Hjertelig velkommen til tradisjonell
Julemiddag Mandag den 20.11. 2017
Sted: Engebret’s



Årets julemiddag på Engebret arrangeres den 20.november.

Vi møter til andre servering som begynner kl. 20.15. (vi kan jo møtes litt tidligere for en drink i baren også?)

Se vedlagt meny for valgmuligheter.

Påmelding på mail til kristina.arntyr@invento.no senest Mandag den 13.11.

Jul 2017

Forretter

Rakørret fra Valdres kr 179.-
Moden rakfisk med flatbrød, lefse, rødløk, rømme og lune poteter F, M, H, HA, R
Røkt villaks kr 179.-
Røkt på gammelmåten i Oslos eldste røykovn, serveres med kremstuet spinat og eggerøre F, E, M,
Fenalår med potetsalat, eggerøre, rømme og flatbrød E, M, H, HA, R kr 179.-
Avkjølt potet og purreløksuppe med hummer M, S, SB kr 198.-
Brød
Hvete, havre, bygg, sesamfrø, soya og spor av hasselnøtter.


Hovedretter

Lutefisk fra Værøy kr 548.-Serveres med stekt bacon og baconfett, ertestuing, lefser og assortert sennep.
Annet garnityr som hvit saus og sennepssaus; spør din servitør ved bestilling.
Lutefisken serveres så mange ganger det er ønskelig F, M
Juletallerken med de gode smaker kr 448.-Den gode, hjemmelagde juletallerkenen med svineribbe, medisterkaker,
medisterpølse, rødkål, nyrørte tyttebær, eple, svisker og julesaus H, S, SE, M, P, MN
Pinnekjøtt fra Rogaland Kr 548.-Røkt pinnekjøtt av lam med kålrabistappe og vossakorv M, MN
Smalahove fra Voss kr 515,-
Saltet og røkt smalahove fra Ivar Løhne med kålrabistappe og vossakorv M, MN
Rakørret fra Valdres kr 415.-
Moden rakfisk med flatbrød, lefse, rødløk og rømme F, M

Gulløyepoteter fra Senja er fast tilbehør
og hovedretter med julemat serveres flere ganger om ønskelig
Ekstra tilbehør som: saus, lefser og flatbrød inneholder melk, hvete, rug, bygg, sennep, muskatnøtt


Stekt villkveite fra Senja kr 385.-
Brunet smør, løk, sopp og kapers F, M
Hjortemedaljong kr 435.-
Rødkålsalat med hasselnøtter og timian, sauterte grønnsaker og viltsaus M, S, HN


Desserter

Multekrem med kransekake M, E, MA kr 179.-
Riskrem med rød saus M kr 159.-
Hjemmelaget karamellpudding M. E kr 159.-Engebrets fruktdessert kr 159.-

Sjokoladetrøffel pr stk. 45.- M


Allergener: Melk M, Egg E, Selleri S, Sennep SE, Fisk F, Skalldyr & bløtdyr SB, Hasselnøtt HN, Hvete H, Rug R, Havre HA,
Pistasj P, Muskatnøtt MN, Mandler MA